Jadual Waktu Peperiksaan Akhir Semester 1 Sesi 2015/2016

 

Salam Sejahtera.


Adalah dimaklumkan bahawa Jadual Waktu Peperiksaan Akhir Semester 1, Sesi 2015/2016 boleh disemak di Laman Web dan Papan Notis Fakulti.


Maklumat Penting!!!


1. Mohon semak Jadual Waktu Peperiksaan Akhir Semester 1, Sesi 2015/2016 dengan TELITI. PELAJAR adalah BERTANGGUNGJAWAB UNTUK MENYEMAK JADUAL MASING – MASING. Sekiranya ada berlaku pertindihan jadual peperiksaan, sila lengkapkan borang yang dilampirkan. BORANG YANG LENGKAP HARUS DIMAJUKAN KE PEJABAT PENTADBIRAN AM FSKPM SELEWAT – LEWATNYA 18 DISEMBER 2015, JUMAAT. SEBARANG MAKLUMBALAS YANG DITERIMA SELEPAS TARIKH BERKENAAN TIDAK AKAN DIPERTIMBANGKAN.

>> Jadual Waktu Peperiksaan Akhir Semester 1, Sesi 2015/2016

>> Borang Pertindihan Jadual Peperiksaan FSKPM

*** Kepada pelajar FSKPM SAHAJA yang mempunyai masalah Pertindihan Jadual Peperiksaan Akhir Semester yang melibatkan pengambilan 2 kursus elektif BERLAINAN Fakulti, sila isi borang yang sama seperti di atas (Borang Pertindihan Jadual Peperiksaan) dan hantar ke Pejabat Am FSKPM Aras 2


2. Tempoh / minggu peperiksaan UNIMAS adalah sehingga 16 Januari 2016, Sabtu. Pelajar adalah tidak digalakkan membeli tiket penerbangan dalam tempoh/minggu peperiksaan berlangsung kerana dikhuatiri berlaku perubahan jadual waktu pada saat akhir atau semasa peperiksaan berlangsung. Sebarang permasalahan timbul akibat perkara di atas tidak akan menjadi tanggungjawab pihak fakulti.


Sekian, harap maklum.